Hoşgeldiniz ziyaretçi! [ Giriş yap

TEL : Bu İlanın Süresi Dolmuştur

kendi evimde masaj keyfi sunuyorum

  • Şehir: istanbul
  • İlan Tarihi: 20 Eylül 2012 14:28
  • İlan Bitiş: Bu ilanin süresi doldu

Açıklama

Adım Hatice, 20 yaşındayım. 1.70 boyunda 58 kilo, zayıf bir bayanım. Hayatını yaşamayı seven bir esort bayanım. Bu nedenle escort bayan olarak çalışıyorum. Hızlı yaşamayı severim. sex masajı yapan Bayan escort arayan beyler beni tercih ederlerse; ilk olarak belirtilen saat ve yerde buluşma gerçekleştirilir. Kısa bir tanışma ve muhabbetten sonra cinsel ilişkiye geçilir. Ön sevişmenin süresini bayan escort talebinde bulunan bey karar verir. Süreç bu şekilde işler. Eğer şuan sen de bayan escort arıyorsan ilk olarak beni aramalısın. Ortak bir otel kararlaştırılır. Ben sadece Bağcılar da escort bayan olarak çalışan bir bayanım. Eğer sende bu semtte oturuyor ya da bu semtteki otellerde cinsel ilişkiye girmek istiyorsan beni arayabilirsin.

 

33559 gösterim, 2 gün

  

İlan ID: 599505b27a04b633

Sorun bildir

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

sponsorlu bağlantılar

77 Yanıt dan “kendi evimde masaj keyfi sunuyorum”

  1. Kokcu Çivici AÇIK 12 Mart 2019 @ 19:24

    Muş merkezden ben Kokcu Çivici. Mrb bu web sitesi valla dikkat çekici, saolun 12-03-2019 16:24:48

  2. ağahan Pehlevan AÇIK 12 Mart 2019 @ 19:33

    Eskişehir merkezden ben ağahan Pehlevan. Mrb siteniz harbiden hayran bıraktı, twitter da paylaştım 12-03-2019 16:33:09

  3. ahves Sevigen AÇIK 12 Mart 2019 @ 20:24

    Denizli merkezden ben ahves Sevigen. Selamlar web sitesi vallaha billaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 12-03-2019 17:24:30

  4. Ilgar Pamir Celikagi AÇIK 13 Mart 2019 @ 08:20

    Balıkesir merkezden ben Ilgar Pamir Celikagi. Selam herkese paylaşım inanki iyi, face de paylaştım 13-03-2019 05:20:54

  5. Tilbe Keles AÇIK 13 Mart 2019 @ 09:09

    Tokat merkezden ben Tilbe Keles. Selam web sitesi harbiden hoşuma gitti, facebookta paylaştım 13-03-2019 06:09:48

  6. Özde Celiker AÇIK 13 Mart 2019 @ 15:01

    Konya merkezden ben Özde Celiker. selam arkadaşlar paylaşımın gerçekten hoşuma gitti, saolun 13-03-2019 12:01:00

  7. Volkan Goreke AÇIK 13 Mart 2019 @ 16:48

    Isparta merkezden ben Volkan Goreke. Mrb siten cidden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 13-03-2019 13:48:45

  8. afafet Özırk AÇIK 13 Mart 2019 @ 19:35

    Hatay merkezden ben afafet Özırk. selamun aleyküm sayfan yeminle mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 13-03-2019 16:35:37

  9. akide Ürkmeztürk AÇIK 13 Mart 2019 @ 23:07

    Kırıkkale merkezden ben akide Ürkmeztürk. Selamlar web sitesi süper ötesi çok güzel, twitter da paylaştım 13-03-2019 20:07:28

  10. Ayşe Neslihan Karayel AÇIK 14 Mart 2019 @ 00:07

    Malatya merkezden ben Ayşe Neslihan Karayel. Merhaba herkese siteniz gerçekten güzel, sosyal medyada paylaştım 13-03-2019 21:07:11

  11. Elitas Derdemez AÇIK 16 Mart 2019 @ 01:38

    Antalya merkezden ben Elitas Derdemez. Slm web siten harbiden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 15-03-2019 22:38:48

  12. Domac Görgülü AÇIK 16 Mart 2019 @ 12:04

    Mersin merkezden ben Domac Görgülü. Slm paylaşım süper ötesi hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 16-03-2019 09:04:09

  13. ablak Kutlay AÇIK 16 Mart 2019 @ 13:03

    Çanakkale merkezden ben ablak Kutlay. merhaba arkadaşlar sayfan süper ötesi ilgi uyandırıcı, tebrikler 16-03-2019 10:03:20

  14. abad Ilık AÇIK 16 Mart 2019 @ 16:37

    Balıkesir merkezden ben abad Ilık. Mrb sayfanız vallaha billaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 16-03-2019 13:37:53

  15. Muazzez Ece Kivilcim AÇIK 16 Mart 2019 @ 19:48

    Muğla merkezden ben Muazzez Ece Kivilcim. selam arkadaşlar paylaşım süper ötesi hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 16-03-2019 16:48:38

  16. Halid Aslan AÇIK 16 Mart 2019 @ 23:18

    Samsun merkezden ben Halid Aslan. Slm web siten inanki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 16-03-2019 20:18:38

  17. Mustafa Doğukan Ozdel AÇIK 17 Mart 2019 @ 01:07

    Kırşehir merkezden ben Mustafa Doğukan Ozdel. selam arkadaşlar web sitesi valla dikkat çekici, teraziye tıkladım 16-03-2019 22:07:03

  18. Ülker Sami AÇIK 17 Mart 2019 @ 02:19

    Çanakkale merkezden ben Ülker Sami. selam arkadaşlar paylaşım cidden dikkat çekici, facebookta paylaştım 16-03-2019 23:19:53

  19. Elif Etga Garip AÇIK 17 Mart 2019 @ 14:21

    Muş merkezden ben Elif Etga Garip. Selamın aleyküm sayfanız gerçekten güzel, facebookta paylaştım 17-03-2019 11:21:09

  20. Paksoy Uctas AÇIK 17 Mart 2019 @ 15:21

    Edirne merkezden ben Paksoy Uctas. Selam web siten inanılmaz hayran edici, tebrikler 17-03-2019 12:21:01

  21. Sayici Ekrem AÇIK 17 Mart 2019 @ 22:48

    Muğla merkezden ben Sayici Ekrem. Slm siteniz vallaha billaha çok güzel, sağolun 17-03-2019 19:48:47

  22. adeviye Örs AÇIK 18 Mart 2019 @ 00:30

    Şırnak merkezden ben adeviye Örs. Mrb siten valla ilgi uyandırıcı, şukuladım 17-03-2019 21:30:42

  23. Müzehher Zeynep Cetinkaya AÇIK 18 Mart 2019 @ 06:40

    Balıkesir merkezden ben Müzehher Zeynep Cetinkaya. Selam siten yeminle ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 18-03-2019 03:40:23

  24. ajda Seyfi AÇIK 18 Mart 2019 @ 08:13

    Denizli merkezden ben ajda Seyfi. Selamlar bu web sitesi inan ki hayran edici, sosyal medyada paylaştım 18-03-2019 05:13:40

  25. ahid Savca AÇIK 18 Mart 2019 @ 12:05

    Bitlis merkezden ben ahid Savca. Merhaba herkese web siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, face de paylaştım 18-03-2019 09:05:41

  26. Ergün Erim AÇIK 18 Mart 2019 @ 12:06

    Çorum merkezden ben Ergün Erim. Selam web siteniz inanki iyi, facebookta paylaştım 18-03-2019 09:06:24

  27. Samlioglu Akova AÇIK 18 Mart 2019 @ 18:26

    Kahramanmaraş merkezden ben Samlioglu Akova. Mrb siten harbiden hayran edici, tebrikler 18-03-2019 15:26:59

  28. Selin Sıla Akif AÇIK 18 Mart 2019 @ 19:15

    Batman merkezden ben Selin Sıla Akif. Merhabalar sayfa ciddiyim dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 18-03-2019 16:15:50

  29. Tan Baştepe AÇIK 19 Mart 2019 @ 04:58

    Diyarbakır merkezden ben Tan Baştepe. Merhaba sayfanız süper ötesi çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 19-03-2019 01:58:11

  30. Bahtiyar Arap AÇIK 19 Mart 2019 @ 06:21

    Bolu merkezden ben Bahtiyar Arap. Slm paylaşım yeminle çok güzel, sosyal medyada paylaştım 19-03-2019 03:21:35

  31. Ali Furkan Sugoturen AÇIK 19 Mart 2019 @ 13:32

    Bitlis merkezden ben Ali Furkan Sugoturen. selamun aleyküm sayfanız vallaha billaha hayran bıraktı, tebrikler 19-03-2019 10:32:30

  32. Ozperk Aruca AÇIK 19 Mart 2019 @ 14:03

    Şırnak merkezden ben Ozperk Aruca. Selam sayfa harbiden mükemmel, tebrikler 19-03-2019 11:03:37

  33. Kilinc Batar AÇIK 19 Mart 2019 @ 20:10

    Yalova merkezden ben Kilinc Batar. selamun aleyküm sayfa inanılmaz çok güzel, sosyal medyada paylaştım 19-03-2019 17:10:19

  34. Duzbayir Boy AÇIK 19 Mart 2019 @ 22:12

    Ağrı merkezden ben Duzbayir Boy. Selam herkese web siten inan ki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 19-03-2019 19:12:02

  35. Fatma Büşra Demiroglu AÇIK 19 Mart 2019 @ 22:31

    Balıkesir merkezden ben Fatma Büşra Demiroglu. Selamlar sayfa inanki ilgi uyandırıcı, saolun 19-03-2019 19:31:27

  36. abil Kuntman AÇIK 20 Mart 2019 @ 01:08

    Gaziantep merkezden ben abil Kuntman. selamun aleyküm paylaşımın ciddiyim hayran bıraktı, sağolun 19-03-2019 22:08:55

  37. Palut Bağcı AÇIK 20 Mart 2019 @ 01:38

    Siirt merkezden ben Palut Bağcı. selam arkadaşlar sayfa ciddiyim hayran bıraktı, saolun 19-03-2019 22:38:46

  38. Güneş Yalova AÇIK 20 Mart 2019 @ 05:13

    Adana merkezden ben Güneş Yalova. Merhaba paylaşımınız vallaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım 20-03-2019 02:13:37

  39. Atici Dündar AÇIK 20 Mart 2019 @ 05:49

    Ankara merkezden ben Atici Dündar. Slm paylaşım süper ötesi dikkatimi çekti, saolun 20-03-2019 02:49:12

  40. Dorukhan Gokcek AÇIK 20 Mart 2019 @ 07:06

    Burdur merkezden ben Dorukhan Gokcek. Merhabalar sayfa vallaha billaha iyi, saolun 20-03-2019 04:06:47

  41. Yavuz Çakıcı AÇIK 20 Mart 2019 @ 14:58

    Sinop merkezden ben Yavuz Çakıcı. Selam paylaşımın harbiden çok hoşuma gitti, saolun 20-03-2019 11:58:39

  42. Nazım Bircan Tufan AÇIK 20 Mart 2019 @ 18:09

    Çanakkale merkezden ben Nazım Bircan Tufan. Merhaba herkese paylaşımınız harbiden iyi, twitter da paylaştım 20-03-2019 15:09:02

  43. Cirkin Başar AÇIK 21 Mart 2019 @ 13:51

    Giresun merkezden ben Cirkin Başar. Slm web siteniz ciddiyim ilgi uyandırıcı, saolun 21-03-2019 10:51:01

  44. İlma Kandasoglu AÇIK 21 Mart 2019 @ 18:43

    Siirt merkezden ben İlma Kandasoglu. Selam herkese paylaşım vallaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 21-03-2019 15:43:02

  45. ak-ay Şamlıoğlu AÇIK 21 Mart 2019 @ 21:18

    Bayburt merkezden ben ak-ay Şamlıoğlu. Merhaba herkese web siten cidden hayran edici, saolun 21-03-2019 18:18:25

  46. Oksuzkaya Hangül AÇIK 21 Mart 2019 @ 22:29

    Amasya merkezden ben Oksuzkaya Hangül. Merhaba paylaşımın inan ki dikkat çekici, teşekkürler 21-03-2019 19:29:26

  47. abdülkerim Kerem AÇIK 22 Mart 2019 @ 01:11

    İzmir merkezden ben abdülkerim Kerem. selamun aleyküm siten harbiden çok iyi, şukuladım 21-03-2019 22:11:14

  48. abdülehad Karakan AÇIK 22 Mart 2019 @ 07:07

    Şırnak merkezden ben abdülehad Karakan. Selamlar web siten valla dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 22-03-2019 04:07:23

  49. Büşranur Kokturk AÇIK 22 Mart 2019 @ 08:08

    Gümüşhane merkezden ben Büşranur Kokturk. Merhabalar sayfanız vallaha billaha çok iyi, linkedinde paylaştım 22-03-2019 05:08:20

  50. Askin Bozyer AÇIK 22 Mart 2019 @ 12:17

    Sivas merkezden ben Askin Bozyer. Slm paylaşımın yeminle çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 22-03-2019 09:17:43

  51. akip Vanlı AÇIK 22 Mart 2019 @ 17:09

    Aksaray merkezden ben akip Vanlı. Selamın aleyküm bu web sitesi gerçekten çok iyi, tebrikler 22-03-2019 14:09:32

  52. Abdullah Halit Eroglu AÇIK 22 Mart 2019 @ 17:30

    Karaman merkezden ben Abdullah Halit Eroglu. Mrb web siteniz valla hoşuma gitti, şukuladım 22-03-2019 14:30:54

  53. akkan Yalçınkaya AÇIK 22 Mart 2019 @ 18:58

    İstanbul merkezden ben akkan Yalçınkaya. Selamlar bu web sitesi vallaha hoşuma gitti, saolun 22-03-2019 15:58:08

  54. Selen Elif Toygar AÇIK 23 Mart 2019 @ 01:55

    Mersin merkezden ben Selen Elif Toygar. selamun aleyküm bu web sitesi inan ki çok hoşuma gitti, face de paylaştım 22-03-2019 22:55:31

  55. akergin Türkmenoğlu AÇIK 23 Mart 2019 @ 04:35

    Karabük merkezden ben akergin Türkmenoğlu. selamun aleyküm sayfanız harbiden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 23-03-2019 01:35:18

  56. Pırıltı Gurses AÇIK 23 Mart 2019 @ 06:53

    Antalya merkezden ben Pırıltı Gurses. Merhabalar siten inanki hayran edici, saolun 23-03-2019 03:53:32

  57. Gülser Molla Ametali AÇIK 24 Mart 2019 @ 13:24

    Adıyaman merkezden ben Gülser Molla Ametali. Selam web siteniz yeminle güzel, linkedinde paylaştım 24-03-2019 10:24:54

  58. Türkan Munevver AÇIK 24 Mart 2019 @ 13:29

    Muş merkezden ben Türkan Munevver. Slm web siten inan ki güzel, facebookta paylaştım 24-03-2019 10:29:08

  59. abdülmuhsi Kırbıyık AÇIK 24 Mart 2019 @ 14:07

    Bartın merkezden ben abdülmuhsi Kırbıyık. selam arkadaşlar web sitesi süper ötesi dikkat çekici, teşekkürler 24-03-2019 11:07:47

  60. Muazzez Ece Kivilcim AÇIK 24 Mart 2019 @ 17:47

    Hatay merkezden ben Muazzez Ece Kivilcim. merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha çok hoşuma gitti, sağolun 24-03-2019 14:47:31

  61. Suna Akis AÇIK 24 Mart 2019 @ 21:41

    Iğdır merkezden ben Suna Akis. Slm siten yeminle çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 24-03-2019 18:41:15

  62. Tascioglu Devecel AÇIK 24 Mart 2019 @ 23:52

    Sakarya merkezden ben Tascioglu Devecel. Selam sayfanız ciddiyim dikkatimi çekti, sağolun 24-03-2019 20:52:56

  63. Ahmet Berk Ustbas AÇIK 25 Mart 2019 @ 05:14

    Çanakkale merkezden ben Ahmet Berk Ustbas. Selamın aleyküm paylaşımın inanki dikkat çekici, twitter da paylaştım 25-03-2019 02:14:38

  64. adahan Okcu AÇIK 25 Mart 2019 @ 05:14

    Kocaeli merkezden ben adahan Okcu. Selam paylaşımın cidden dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 25-03-2019 02:14:40

  65. abdülhamid Kayahan AÇIK 25 Mart 2019 @ 05:20

    Aksaray merkezden ben abdülhamid Kayahan. Selam herkese web siten gerçekten çok iyi, twitter da paylaştım 25-03-2019 02:20:06

  66. Neva Kildir AÇIK 25 Mart 2019 @ 08:33

    Şanlıurfa merkezden ben Neva Kildir. Selamlar sayfanız inanılmaz hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 25-03-2019 05:33:33

  67. akçakıl Tayan AÇIK 25 Mart 2019 @ 13:16

    Karaman merkezden ben akçakıl Tayan. selam arkadaşlar web siten cidden hoşuma gitti, twitter da paylaştım 25-03-2019 10:16:17

  68. Alaatin Soysal AÇIK 25 Mart 2019 @ 13:43

    Adana merkezden ben Alaatin Soysal. Selam herkese web siten cidden hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 25-03-2019 10:43:16

  69. Dursun Korel Irmak AÇIK 25 Mart 2019 @ 14:54

    Tokat merkezden ben Dursun Korel Irmak. Merhabalar sayfan gerçekten hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 25-03-2019 11:54:58

  70. Merve Nur Kasdemir AÇIK 25 Mart 2019 @ 16:35

    Burdur merkezden ben Merve Nur Kasdemir. selamun aleyküm sayfan harbiden güzel, linkedinde paylaştım 25-03-2019 13:35:08

  71. Oktay Emir Tekten AÇIK 25 Mart 2019 @ 16:49

    Zonguldak merkezden ben Oktay Emir Tekten. Selamlar siteniz gerçekten hayran edici, facebookta paylaştım 25-03-2019 13:49:40

  72. Aydın Mert Demir AÇIK 25 Mart 2019 @ 20:08

    Şırnak merkezden ben Aydın Mert Demir. Mrb siten süper ötesi çok güzel, şukuladım 25-03-2019 17:08:30

  73. Zeynep Tuba Huseyin AÇIK 26 Mart 2019 @ 00:46

    Rize merkezden ben Zeynep Tuba Huseyin. merhaba arkadaşlar siteniz ciddiyim hoşuma gitti, saolun 25-03-2019 21:46:30

  74. Ozdalga Bayram AÇIK 26 Mart 2019 @ 01:07

    Kayseri merkezden ben Ozdalga Bayram. Mrb sayfanız valla çok iyi, sosyal medyada paylaştım 25-03-2019 22:07:57

  75. agah Paksoy AÇIK 26 Mart 2019 @ 07:01

    Kırklareli merkezden ben agah Paksoy. Merhaba web siteniz harbiden iyi, saolun 26-03-2019 04:01:15

  76. Oğuz Selim Ozpak AÇIK 26 Mart 2019 @ 10:40

    Yozgat merkezden ben Oğuz Selim Ozpak. Selamın aleyküm siteniz vallaha çok iyi, teraziye tıkladım 26-03-2019 07:40:49

  77. akipek Varlı AÇIK 26 Mart 2019 @ 19:30

    Amasya merkezden ben akipek Varlı. Merhaba bu web sitesi süper ötesi çok güzel, teşekkürler 26-03-2019 16:30:07

Bir Cevap Bırakın

Yorum yazmak için giriş yapmalısınız.

ESCORT BAYAN

istanbul escort bayan

Lutfen Dikkat Site Kuralları

İstanbul Escort

TC. 1117 . Sayili OLAN Muzir vede Neşriyatan halkı Koruma Kanun un ilgili olan maddeleri geregince 21 yaş kücük lerin bı web sitemi gezmeleri YASAKTIR. Bu siteyi gezmek tamamıyla sizin seciminizdir.

tüm yasal ve diger sakıncaların tamının sorumlulugunu siz üstlenmeyi kabul etmişbulunuyorsunuz.

Bay ve Bayanların , Lutfen Dikkatine ...

istanbul escort